onsdag 24. april 2013

Prosjekt buldrevegg 19-21 April

I helga reiste Karoline til Tromsø og eg skulle være hjemme med guttene.
Det var meldt dårlig vær, så på fredag kjøpte eg meg noe plank å tenkte at nå har eg muligheten for å sette opp buldre veggen min.
Det viste seg å bli et litt større prosjekt så på lørdag fikk eg hjelp av Øyvind. det trengte eg da det ble litt høyt oppunder taket å styre på alene.
Vi kom i mål så på søndag formidag var veggen oppe klar for å feste klate taka. (dette har eg enda ikke fått gjort ferdig så bilde av meg i veggen kommer etterhvert)
Siden det var min første buldrevegg, ble den en med 5 grader overheng og den andre på 10 grader litt for å se hvordan det ble og med tanke på at vi skal bruke trappa til dagelig så er det fint å kunne gå der også.
da var ramma satt opp og vi kunne ta oss en kaffe.
Hm kan bli litt trangt med å gå opp her men vi må da prøve


Ser jo bra ut !

Kunne nok ikke gått mere ut.

Må da få det litt morro her.

Blir spennende å høre hva Karoline sier når hun kommer hjem på Mandag.

søndag 14. april 2013

14.04.2013 Prosjekt Hundegolv

Siden det var en aktiv dag i går så måtte eg ta det med ro og få gjort noe husarbeid i dag.
Grunnen til at eg måtte på posten i går var fordi eg hadde fått det nye golvet til hundrommet.
Dette skulle da vise seg å by på noen utfordringer. men det er fint å ha gode naboer.

Resultatet ble lyser og finere mener nå eg

Litt ryddigere på et egentlig lite rom
Men måtte en liten tur til naboen.
Og det er da bra å ha en lege som nabo.

Frost var ikke fult så imponert av han far.
Likker å vise tunga.
Det beste han vet om dagen er IS det er godt det.




onsdag 3. april 2013

Til minne om Patron

Denne kommer litt sent, men det er litt for det har blitt skrivd litt på andre sider og på FB.
Har ikke helt klart å få ut til alle så eg må vel ta noen ord.
Sen høsten 2012 Oktober/november hadde Geir Arne patron siden jeg måtte jobb noen uker i utlandet og den siste helga tok han en trengings tur med hundene.
Ikke en lang tur men noen timer ble de så klart ute.
Patron hadde vel noen fine situasjoner og sto på som han altid gjorde når han fikke jakte, han hadde altid et stort tempo syntest jeg og det var morro å se på hvordan han tok seg fremover.
Da Geir Arne kom hjem fikk han ikke Patron til å spise han bare låg i senga, var slapp og lite interisert i verken mat eller drikke. Når kvelden kom fikk han i han litt vann og de gikk å la seg på hunderommet.
Da de sto opp var vann skåla tom og Patron hadde spydd utover i hunderommet. ikke noe særlig(han hadde da på kvelden ringt å snakka med meg og vi hadde blitt enige om å se hvordan det gikk dagen etterpå) Da Geir Arne såg dette ringte han til meg og sa at nå tar han med Patron med til dyrlegen.
På tur til dyrlegen gikk Patron inn i en transe og de fikk ikke noe kontakt med han. Hos vetrinæren prøvde de å gi han flere medesiner, men etter 2 - 2 1/2 time var det fortsatt ikke noe tegn til forbedringer  og vi ble enige om at da var nok det beste for Patron at vi avslutta han der.
Dette kom så klart som et sjokk for oss alle.
Hva som skjedde er vi vel fortsatt ikke sikre på, men det vetrinæren mente var at han hadde en extrem høy forbrenning og at han hadde brukt opp reservelagrene sine og klarte ikke å hente seg inn att.