onsdag 3. april 2013

Til minne om Patron

Denne kommer litt sent, men det er litt for det har blitt skrivd litt på andre sider og på FB.
Har ikke helt klart å få ut til alle så eg må vel ta noen ord.
Sen høsten 2012 Oktober/november hadde Geir Arne patron siden jeg måtte jobb noen uker i utlandet og den siste helga tok han en trengings tur med hundene.
Ikke en lang tur men noen timer ble de så klart ute.
Patron hadde vel noen fine situasjoner og sto på som han altid gjorde når han fikke jakte, han hadde altid et stort tempo syntest jeg og det var morro å se på hvordan han tok seg fremover.
Da Geir Arne kom hjem fikk han ikke Patron til å spise han bare låg i senga, var slapp og lite interisert i verken mat eller drikke. Når kvelden kom fikk han i han litt vann og de gikk å la seg på hunderommet.
Da de sto opp var vann skåla tom og Patron hadde spydd utover i hunderommet. ikke noe særlig(han hadde da på kvelden ringt å snakka med meg og vi hadde blitt enige om å se hvordan det gikk dagen etterpå) Da Geir Arne såg dette ringte han til meg og sa at nå tar han med Patron med til dyrlegen.
På tur til dyrlegen gikk Patron inn i en transe og de fikk ikke noe kontakt med han. Hos vetrinæren prøvde de å gi han flere medesiner, men etter 2 - 2 1/2 time var det fortsatt ikke noe tegn til forbedringer  og vi ble enige om at da var nok det beste for Patron at vi avslutta han der.
Dette kom så klart som et sjokk for oss alle.
Hva som skjedde er vi vel fortsatt ikke sikre på, men det vetrinæren mente var at han hadde en extrem høy forbrenning og at han hadde brukt opp reservelagrene sine og klarte ikke å hente seg inn att.

1 kommentar:

  1. Hej!
    Det var tråkigt att läsa. Han var så fin och en väldigt vacker hund.
    Nu jagar han vita fåglar uppe i Rainbow Bridge.

    SvarSlett